Menü

Gyártás és minőség-ellenőrzés

Termékeink gyártása során válogatott összetevőket használunk fel, ezen felül számos minőségi ellenőrzést is végzünk.  

Több, mint 260 ellenőrzés

Minden termék több, mint 260 ellenőrzésből álló minőségbiztosítási rendszeren megy keresztül, a talajvizsgálattól kezdve az alapanyag-vizsgálaton keresztül a késztermék teszteléséig. Miután a gazdálkodóink leszüretelik és beszállítják a gyümölcsöket és a zöldségeket, az alapanyagokat széleskörűen megvizsgáljuk. Csak azokat a nyersanyagokat használjuk fel, amelyek az előzetesen vett minták alapján megfelelnek a vizsgálati határértékeknek. 

A HiPP laboratóriuma Európa legjobbjai között

Laborunk technikai berendezése több, mint 1000 féle lehetséges szermaradványt képes kiszűrni, méghozzá olyan kis mennyiségben is, mint például egy csipet só egy 25 méteres úszómedencében.