HiPP COMBIOTIK® Gyermek- és Junioritalok Metafolin® összetevővel

A tejalapú táplálék fontos eleme a kicsik kiegyensúlyozott táplálkozásának 1 éves kor után is, ezért anyatej hiányában az egészségügyi szakemberek a tejalapú gyermek- és junioritalokat ajánlják. A legtöbb junioritalban jelenleg a folsav a standard. A folsav a folát szintetikusan előállított formája. A folát természetes módon megtalálható a növényi és az állati eredetű élelmiszerekben, valamint az anyatejben. A természetes folát a szervezetben gyorsan felszívódik és hasznosul, míg a folsavnak először egy több lépcsős folyamat során át kell alakulnia foláttá.

A továbbfejlesztett HiPP COMBIOTIK® Tejalapú Gyermek- és Junioritalok számos vitamint, ásványi anyagot, valamint egyedülálló módon Metafolin®* összetevőt tartalmaznak. Mi az a Metafolin® és mi az előnye?

Metafolin® a szervezetben természetesen előforduló, biológiailag aktív folát prémium formája, amely azonnal hasznosul a gyermek szervezetében. A folát fontos szerepet játszik többek között a vérképzésben és a sejtosztódásban. A vas és a jód hozzájárulnak a kicsik szellemi fejlődéséhez. A kalcium a csontok és a fogak építőeleme. A D-vitamin nemcsak a csontfejlődésben játszik fontos szerepet, hanem támogatja az immunrendszer működését is. A természetes tejsavkultúra és az élelmi rostok kombinációja támogatja az egészséges bélflóra kialakulását és fenntartását, amelynek jelentős szerepe van az immunrendszer fejlődésében. A tejsavkultúra megóvása érdekében fontos, hogy az elkészítés során a felforralt vizet kb. 40-50 ˚C-ra le kell lehűteni.

*A Metafolin® a Merck KGaA (Darmstadt, Németország) bejegyzett védjegye.

Tesztelje tudását! Játsszon velünk és nyerjen!