Várandósság

A várandósság alatt megváltozhat a kismamák bőre. Az igénybe vett bőr ápolásához ajánljuk a HiPP Mamasanft bőrápoló termékcsaládot.

A HiPP Mamasanft Testvaj a várandósság alatt és után az igénybe vett bőr ápolásához ajánlott. A sheavaj, biomandula-olaj és a homoktövis kombinációja csökkenti a bőr feszülését és intenzíven ápol. A homoktövis értékes gyógynövény, gazdag esszenciális zsírsavakban.
A HiPP bőrvédő formulát ® természetes élesztőből és mandulaolajból nyerik, amely hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez. A gazdag textúrájú HiPP Mamasanft Testvaj táplálja és kényezteti a bőrt és segít megőrizni rugalmasságát. A testhőmérséklet hatására könnyen kenhetővé válik és konzisztenciájának köszönhetően gyorsan beszívódik a bőrbe, így a bőr puha és selymes lesz. A várandósság alatti rendszeres használata hozzájárul a terhességi csíkok kialakulásának megelőzéséhez. A várandósság után elősegíti a bőr regenerálódását. 

A HiPP Mamasanft Masszázsolaj a várandós nők bőrápolásához ajánlott. Értékes mandula- és jojobaolajat, valamint homoktövist tartalmaz. Ápolja és hidratálja a bőrt, hogy az károsodás nélkül tágulhasson. Fürdővízbe is csepegtethető. A várandósság alatt megváltozhat a kismamák bőre. A bőr kötőszövete erőteljesen megnyúlik. A rendszeres bőrápolás segíti a bőr természetes tágulását.  

A HiPP Mamasanft Bőrfeszesítő balzsam az igénybe vett bőr ápolásához és a terhességi csíkok redukálásához ajánlott. Rendszeres használata hozzájárul a bőrfelszín kisimulásához és feszesítéséhez, javítja a bőr kinézetét. Növényi kivonatokból nyert egyedülálló hatóanyag-kombinációt tartalmaz. Támogatja a kötőszövet újraépülését és a bőr természetes védekező mechanizmusát. Formulája biomandula-olajjal és homoktövissel ápolja az igénybe vett bőrt és gondoskodik a hosszan tartó hidratáltságról. Néhány hét után a terhességi csíkok nagysága, elszíneződése és mélysége csökkenhet, a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válhat. A balzsamot a szoptatási időszakban is használhatja, mivel nem tartalmaz koffeint.

Talált termékek: 0