Skip to main content

Hurrá, 125 éves a HiPP!

... és idén szeretnénk önökkel együtt ünnepelni! Az egyik vezető bébiételgyártóként családi vállalkozásunk különleges felelősséget vállal a jövő nemzedékeiért. A fenntartható cselekvés nálunk hagyomány! 125 év telt el az első HiPP termék - a Joseph Hipp receptúrája szerinti Hipp gyermek kétszersültliszt - megjelenése óta.

"Sok minden, amit dédnagyapám, nagyapám és apám más családtagokkal közösen elindítottak, máig látható és érezhető a vállalatunk mindennapi működésében és a termékkínálatunkban. A magas minőségi követelmények, amelyek gondoskodnak a termékeinket fogyasztó gyermekek jólétéről, nemzedékeken át ugyanaz maradt: Prémium BIO minőség a legértékesebbért az életben, - a gyermekeinkért."

Már 125 éve...

Garantált minőség!

A minőség a legfontosabb számunkra – a legértékesebbnek az életben.

"A fenntartható mezőgazdaság hozzájárul talajaink egészségének megőrzéséhez, ezáltal biztosítva, hogy gyermekeink és unokáink is használhassák ezt az egyedülálló erőforrást."

Nemzedékeken átívelő gondolkodás

A fenntarthatóság nem egy mérföldkő, amelyet egy bizonyos ponton elérünk és megünneplünk. A fenntarthatóság folyamatos kérdések felvetését és újragondolását jelenti. A fenntarthatóság egy út, amely kihívásokkal és meglepetésekkel van tele. A fenntarthatóság egy közös feladat a különböző generációk számára. Mi már régóta járjuk ezt az utat és továbbra is haladunk rajta.

Egy nagyszerű ötlet eredete

Joseph Hipp saját cukrászdájában, Pfaffenhofen an der Ilmben bébiételeket gyárt kétszersültlisztből, és saját üzletében értékesíti azokat


A HiPP üvegek története