Menü

Többletszükséglet a várandósság és a szoptatás alatt

A várandóssággal egy új, izgalmas életszakasz kezdődik, amely nagy változásokat hoz a leendő édesanyák életében. A kismama szervezete az első naptól kezdve a magzat életforrása, ezért a várandósok napi tápanyagszükséglete jelentős mértékben megnő.

A várandósság alatti energiaszükséglet nem sokkal magasabb, mint előtte. A kismamáknak nem sokkal többet, hanem tápanyagokban gazdagabb, jó minőségű, egészséges ételeket ajánlott fogyasztani. Még a tudatos, egészséges táplálkozás mellett is előfordul, hogy bizonyos tápanyagokból nem jut elegendő mennyiség a kismama szervezetébe, éppen ezért szakember tanácsa alapján ajánlott étrend-kiegészítőt is fogyasztani a várandósság és a szoptatás alatt. 

A HiPP Natal gyümölcsalapú, folyékony étrend-kiegészítő készítmény folsavat, jódot, vasat, D-vitamint és további vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. 

Napi 1 mérőpohár (20 ml) HiPP Natal fogyasztása az egészséges táplálkozás kiegészítéseként hozzájárul a szervezet megnövekedett vitamin- és ásványianyag-szükségletének fedezéséhez.