Mit jelent a biominőség?

Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű anyatej, a megfelelő tápszer kiválasztásával kapcsolatban forduljon gyermekorvosához, védőnőjéhez. A tápszerek összetételét rendelet szabályozza. A HiPP tápszerek gyártásához szigorúan ellenőrzött biotejet használunk.

Több, mint 40 év tapasztalat
A HiPP biotápszerek több, mint 40 éve szakemberek közreműködésével készülnek a legújabb táplálkozástudományi ismereteket figyelembe véve. A bioösszetevők felhasználása által az alapanyagok kiválasztásánál messzemenően megfelelünk a csecsemőtápszerekre vonatkozó előírásoknak.

A Greenpeace értékelése: „ajánlott”
A „Tápszer gyermekeknek géntechnológia nélkül” vásárlási tanácsadóban a HiPP biotápszerek megkapták az „ajánlott” minősítést.

A génmódosított növények termesztése (takarmányként is) egyértelműen tilos az EU ökológiai termelésről szóló rendelete szerint. A HiPP meggyőződése szerint is az ökológiai termelés a legjobb, ami összeegyeztethetetlen a géntechnológiával. A bioalapanyagok előállításában szerzett több éves tapasztalatunk garantálja a kiváló biominőséget. A gyártásonként elvégezett több, mint 600 ellenőrzés a legmagasabb szintű biztonságot jelenti.

HiPP BIO
A HiPP biologó jelképezi azt a különleges biominőséget, amiért Stefan Hipp személyesen kezeskedik. Követelményrendszerünk szigorúbb, mint az EU bioelőírásai.