Fenntartható halászat 

A HiPP termékekben felhasznált halak kizárólag fenntartható, MSC tanúsítással rendelkező halgazdaságokból és ökológiai akvakultúrából származnak. Az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) garantálja, hogy az általa ellenőrzött halgazdaságok betartják az előírt környezetvédelmi standardokat, védik a halállományt és felelős halgazdálkodást folytatnak. 

A kiváló minőségű halak garantálása érdekében a környezeti feltételeket folyamatosan elemzik és a kimondottan előnyös, nyílt tengeri halászati területeket választják ki. 

A HiPP vállalat így támogatja a túlhalászat megakadályozását és a tengerek halállományának megőrzését. Célunk, hogy gyermekeink olyan világban nőjenek fel, amely elegendő tartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy felnőttként is fogyaszthassanak halat.

Az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) egy független, közhasznú nemzetközi szervezet, amely igazolja a fenntartható halászatot. A független auditorok folyamatosan ellenőrzik, hogy a halászatok megfelelnek-e az MSC irányelveinek.  Az MSC standard garantálja, hogy a halak tanúsított halászatokból származnak, amelyek védik a környezetet és a halállományt.