Skip to main content

Legjobb minőségű bio kecsketejből készült tápszer a boldog baba pocakokért

Enyhe bio összetevőinek köszönhetően könnyen emészthető

Az új HiPP Bio Kecsketej alapú tápszer könnyed átmenetet biztosít az anyatejes táplálástól a cumisüveges táplálásig.

A gondosan kiválogatott A2 kecsketej és bio-GOS-ok kombinációjának köszönhetően különösen könnyen emészthető, és így kíméletesen hat a babák pocakjára.

A kecsketej sok értékes összetevőt tartalmaz, és emellett könnyen emészthető.

A kecsketej egyik különleges tulajdonsága, hogy természetesen magas A2 béta-kazein tartalommal rendelkezik, amely szerkezetileg hasonló az anyatejben található beta-kazeinhez. Ennek lebontása nem okoz nehézséget a babák emésztőrendszerének, ezáltal a kecsketej alapú tápszerek könnyen emészthetők.

 

Európa első számú bio tápszer márkájaként több, mint 30 éves tapasztalatra támaszkodhatunk a bio tápszerek gyártásban. A HiPP Bio pecsét a legmagasabb minőségi szabványokat garantálja, melyek még az EU által előírtakat is felülmúlják.

#hipptöbbmintbio

  • Emésztést támogató A2 kecsketej: természetesen magas A2 béta-kazeint tartalmaz
  • A bio laktózból kinyert GOS (galokto-oligoszacharidok) elősegíti az egészséges bélműködést
  • Omega-3 zsírsavak (DHA)
  • Értékes tápanyagok és építőelemek

HiPP Bio kecsketej alapú tápszer

Az Európából származó kiváló minőségű bio kecsketejet a mi gondoskodásunkkal és tapasztalatunkkal ötvözve: a boldog baba pocakokért

HiPP 2 Bio Kecsketejalapú
anyatej-kiegészítő tápszer

HiPP Bio Kecsketejalapú
gyermekital

Emésztést támogató kecsketej bizonyított HiPP bio minőségben

A HiPP bio kecsketej alapú tápszerünk tartalmazza a HiPP-től már jól ismert értékes bio GOS-okat. Ezek a táplálék rostok serkentik a hasznos tejsavbaktériumok növekedését a vastagbélben, amik pozitívan hozzájárulnak a bélflórák egészséges működéséhez.

Az új HiPP bio kecsketej alapú tápszerünk tartalmaz továbbá minden fontos vitamint és tápanyagot, melyek szükségesek a csecsemők és kisgyermekek számára az egészséges fejlődéshez.

 

Éppen ellenkezőleg. A kecsketej jelenleg egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de fogyasztása nem most kezdődött. Világszerte már évezredek óta használják élelmiszerként, és értékes összetevőinek köszönhetően kiváló alapot szolgál a bébiételeknek.

A kecsketej sok értékes összetevőt tartalmaz: többek között egy fehérjét, amely az anyatejhez hasonlóan nagyon magas A2-béta-kazein aránnyal rendelkezik és ennek köszönhetően olyan könnyen emészthető.

A kecsketejet már 2012-ben biztonságosnak és alkalmasnak találta az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a tápszerekbe való felhasználásra.

Az új HiPP bio kecsketejalapú tápszerünket az emberek és a természet érdekében klímasemleges módon Németországban állítjuk elő. A kecsketejet egy egész Európát átszövő biogazdálkodási szövetkezettől szerezzük be.

Mikor a csecsemők érzékenyen reagálnak a szokásos tápszerekre, gyakran használják a kecsketej alapú tápszereket a tehéntej alapú tápszerek alternatívájaként. Mivel azonban a kecsketej a tehéntejhez hasonlóan tejfehérjét tartalmaz, ismert vagy feltételezett tejfehérje allergia esetén fogyasztása nem ajánlott.