Skip to main content

A weboldal és a BabyClub általános felhasználási feltételei

Tisztelt Látogató!

Az alábbiakban olvashatja a weboldalunk szolgáltatásaival kapcsolatos használati útmutatót. Örömmel tölt el minket, ha felveszi és tartja velünk a kapcsolatot. Kérjük, vegye figyelembe az alábbi szabályozást, ha használja szolgáltatásainkat. Ha adatai biztonságos kezelésről szeretne további információt kapni, kérjük olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot.

1. Általános feltételek

Az alábbi felhasználási feltételek világszerte érvényesek a hírlevél igénylésre, a HiPP BabyClub-ra, a nyereményjátékokra, minden kapcsolati űrlapra. Ezeket a felhasználási feltételeket az üzemeltető, azaz a HiPP cégcsoport bármikor egyoldalúan megváltoztathatja. A felhasználót a legújabb általános felhasználási feltételekről honlapunkon tájékoztatjuk. A változások ismertetése után a felhasználó két héten belül kifogást nyújthat be a BabyClub-ban. Ebben az esetben a kifogást benyújtó felhasználó személyes adatait és a hozzáférési adatait automatikusan töröljük.  Ezen felül, az üzemeltető informálja a felhasználókat a változások kapcsán a kifogásolás jogáról és a kéthetes határidőről.  A felhasználó semmilyen további igényt - különös tekintettel bármilyen kártalanítási igényre – nem támaszthat. A regisztrációval / bejelentkezéssel és a szolgáltatás használatával a felhasználó teljes terjedelmében elfogadja az aktuális általános felhasználási feltételeket. 

2. A HiPP BabyClub felhasználási feltételei

A BabyClub-ba csak nagykorú felhasználó regisztrálhat és a regisztráció során csak a valóságnak megfelelő adatokat adhat meg és továbbíthat.  Ezt a felhasználó garantálja. A regisztrációhoz jogigény lehetősége nem áll fenn, ezért a honlap üzemeltetője a regisztrációt indoklás nélkül megtagadhatja vagy törölheti. Amennyiben a felhasználó adatai a későbbiekben megváltoznak, a felhasználó automatikusan aktualizálja azokat az online profiljában. Minden felhasználó csak egyszer regisztrálhat és csak egy felhasználói profillal rendelkezhet. A honlap üzemeltetője nem vonható felelősségre a felhasználók valótlan személyes adatai, vagy az esetlegesen téves, valamint az elavult adatok miatt. 

A sikeres adatbevitel visszaigazolását követően, a felhasználó a regisztrációban kiválasztott területen belül minden aktuális ajánlattal élhet. Ez azokra a területekre is érvényes, amelyekhez csak a felhasználónak van hozzáférése.  A honlap üzemeltetője előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor megváltoztathatja, kibővítheti vagy törölheti az ajánlatokat és a szolgáltatásokat. A felhasználó a regisztráció során beállítja a felhasználói nevét és a saját jelszavát, amelyek segítségével hozzáfér a bizalmas területekhez is.  Ezen adatokért ő a felelős és gondoskodnia kell arról, hogy illetéktelenek ne használhassák fel az adatait. A honlap üzemeltetője ezzel kapcsolatban nem vonható felelősségre.  Amennyiben a jelszó elveszik vagy fennáll a gyanú, hogy illetéktelenek használják, a felhasználónak haladéktalanul írásban tájékoztatnia kell a honlap üzemeltetőjét. A harmadik személy általi, illetéktelen felhasználásért a felhasználó tartozik felelősséggel, mindaddig, amíg bizonyítani nem tudja, hogy a visszaélés rajta kívül álló okok miatt történt.  A felhasználói név alapvetően szabadon választható, amennyiben az nem ütközik a hatályos jogszabályokba.  Szigorúan tilos harmadik fél jogait sértő, erkölcsileg kifogásolható vagy kódot tartalmazó, valamint extrémista tartalmú nevet választani, akkor is ha a kifogásolt tartalom a külső szemlélőnek nem feltétlen felismerhető. Ezen szolgáltatások kereskedelmi célú felhasználása szintén tilos.

A HiPP cégcsoport a baba életkorát figyelembe véve rendszeresen küld e-mailt a regisztrált felhasználóknak. Ezekről az e-mailekről (hírlevél, valamint a várandóssággal és a gyermekkel kapcsolatban rendszeresen küldött tanácsadó hírlevelek) a felhasználó bármikor indoklás nélkül e-mailben leiratkozhat.

3. A nyereményjátékokra vonatkozó szabályozás

"HiPP X FridaBabyClub játékszabályzat ide kattintva olvasható. 

Általános információk: A különböző nyereményjátékokban csak nagykorú vehet részt. Nyereményjátékok szervezése nem igényelhető. A nyeremény készpénzre nem váltható, hacsak nem készpénzt sorsoltak ki. 

A HiPP cégcsoport dolgozói és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban. Amennyiben a nyereményjátékot külsős partnerrel szervezték, a nyereményjátékban a partnercég dolgozói és azok közeli hozzátartozói sem vehetnek részt. A résztvevők adatait nem adjuk ki harmadik félnek és semmilyen más célra nem használjuk fel. 

4. A fotópályázatok szabályozása

A fotókat feltöltő felhasználó nyilatkozik arról, hogy a fotópályázaton résztvevő fotók kizárólag az ő tulajdonát képezik és hozzájárul ahhoz, hogy azok a pályázat folyamán a felhasználó által megadott egyéb adatokkal együtt online megjelenjenek. A résztvevő felhasználó hozzájárul, hogy nyermény esetén a vezetékneve első betűjét és a keresztnevét vagy az általa választott adatokat nyilvánosságra hozzuk; a nyertes adatait a nyereményjáték szervezésében résztvevő partnereknek átadjuk a nyeremény továbbításának érdekében. Ezen kívül az adatokat nem továbbítjuk harmadik félnek. A fotók nem lehetnek erkölcsileg kifogásolhatóak, a fotózott személyeket nem mutathatják illetlen módon, semmilyen tekintetben nem lehetnek jogsértőek. Tilos illetlen, extrémista, vagy sértő fotókat feltölteni. 

Az üzemeltető nem kötelezhető a fotók nyilvánosságra hozatalára. A szabálysértő felhasználók azonnal kizárásra kerülnek és adott esetben büntetőjogilag felelősségre vonhatóak. A beküldött fotókkal kapcsolatos felhasználói jogok a fotópályázat lezárása után teljes mértékben a fotókat beküldő felhasználónál maradnak.