Menü

Általános felhasználási feltételek

Tisztelt Látogató!

Az alábbiakban olvashatja a weboldalunk szolgáltatásaival kapcsolatos használati útmutatót. Örömmel tölt el minket, ha felveszi és tartja velünk a kapcsolatot. Kérjük, vegye figyelembe az alábbi szabályozást, ha használja szolgáltatásainkat. Ha adatai biztonságos kezelésről szeretne további információt kapni, kérjük olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot.

1. Általános feltételek

Az alábbi felhasználási feltételek világszerte érvényesek a hírlevél igénylésre, a HiPP Baby Club-ra, a nyereményjátékokra, minden kapcsolati űrlapra és a HiPP Online Shop-ra. Ezeket a felhasználási feltételeket az üzemeltető, azaz a HiPP cégcsoport bármikor egyoldalúan megváltoztathatja. A felhasználót a legújabb általános felhasználási feltételekről honlapunkon tájékoztatjuk. A változások ismertetése után a felhasználó 2 héten belül kifogást nyújthat be a Baby Club-ban. Ebben az esetben a kifogást benyújtó felhasználó személyes adatait és a hozzáférési adatait automatikusan töröljük.  Ezen felül, az üzemeltető informálja a felhasználókat a változások kapcsán a kifogásolás jogáról és a kéthetes határidőről.  A felhasználó semmilyen további igényt - különös tekintettel bármilyen kártalanítási igényre – nem támaszthat. A regisztrációval / bejelentkezéssel és a szolgáltatás használatával a felhasználó teljes terjedelmében elfogadja az aktuális általános felhasználási feltételeket. 

2. A nyereményjátékokra vonatkozó szabályozás

A különböző nyereményjátékokban csak nagykorú vehet részt. Nyereményjátékok szervezése nem igényelhető. A nyeremény készpénzre nem váltható, hacsak nem készpénzt sorsoltak ki. 

A HiPP cégcsoport dolgozói és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban. Amennyiben a nyereményjátékot külsős partnerrel szervezték, a nyereményjátékban a partnercég dolgozói és azok közeli hozzátartozói sem vehetnek részt. A résztvevők adatait nem adjuk ki harmadik félnek és semmilyen más célra nem használjuk fel.