Étrend 10-12 hónapos kortól

A hozzátáplálás megkezdése után is igény szerint szoptassa gyermekét.

*A hozzátáplálást a baba fejlődésének megfelelően kezdje el a védőnő vagy a gyermekorvos javaslata alapján, legkorábban 4, legkésőbb 6 hónapos kortól.

Eheti már a gyermek ugyanazt mint a felnőttek? Még nem teljesen, mert a nehéz, sok összetevős, fűszeres ételek megterhelhetik a kisgyermekek tápcsatornáját. Az átállás fokozatos legyen. A kisgyermekek tápláléka könnyen emészthető, kevésbé fűszeres, kímélő étel legyen. A főtt ételek közül kezdjük a levesekkel, főzelékekkel, párolt szárnyasokkal.

Reggeli: Az anyatej vagy a HiPP 3 BIO Combiotik tápszer, valamint 1 éves kortól a HiPP Combiotik Gyermekital 1+ ideális táplálék reggelire.

A HiPP Combiotik Gyermekital 1+ mellé kaphat a kisgyermek kenyeret is.

Tízórai: Délelőttönként kapjon gyermeke HiPP gyümölcsöt vagy gyümölcs duettet.

Ebéd: A 8-10-12 hónapos kortól adható, darabos állagú HiPP húsos menük komplett főétkezést biztosítanak gyermekének.

Uzsonna: Délutánonként továbbra is kínáljon HiPP gyümölcs duettet, HiPPiS gyümölcsöt. Gyermeke biztosan örül, ha alkalmanként pár darab HiPP Babakekszet vagy rizskorongot kap.

Vacsora: Esténként adjon anyatejet, HiPP 3 BIO Combiotik tápszert vagy HiPP Combiotik Tejalapú Gyermekitalt, Jó éjt papit.

Gyermeke szívesebben enné azt, amit a család többi tagja is eszik? Kínáljon egy szelet kenyeret egy csésze HiPP 3 BIO Combiotik tápszerrel vagy HiPP Combiotik Tejalapú Gyermekitallal.

Fontos: A gyermek minden italt pohárból kapjon, a cumisüvegre már nincs szükség.