A HiPP tápszerek áttekintése

Fontos figyelmeztetés:

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, a legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Az anyatej biztosítja a baba számára a fejlődéséhez szükséges összes tápanyagot, megvédi a babát a fertőzésektől és az allergiától. A szoptatás erősíti az anya és a gyermek közötti érzelmi kapcsolatot.
A HiPP teljes mértékben támogatja a szoptatást a WHO ajánlásának megfelelően.
Az Anyatej & szoptatás című részben a szoptatás előnyeiről olvashat. A korai és a gyakori mellre helyezés ösztönzi a tejtermelődést. A várandósság és a szoptatás alatt fontos a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás.

Az a döntés, hogy nem szoptat, csak nehezen visszafordítható és az anyatej tápszerrel történő kiegészítése befolyásolja a szoptatás eredményességét. Kérjük, konzultáljon gyermekorvosával vagy védőnőjével, ha tápszert szeretne adni a babának. Amennyiben tápszert használ, kérjük, pontosan tartsa be a csomagoláson található elkészítési és adagolási útmutatót. A tápszer helytelen, a használati utasítástól eltérő elkészítése vagy tárolása és az orvos, védőnő javaslatától eltérő alkalmazása a gyermek megbetegedéséhez vezethet.