Skip to main content

Részvételi feltételek és adatvédelmi szabályzat

A HiPP Adventi kalendáriumban december 1-től 24-ig minden nap találsz egy új kérdést, amelynek helyes megválaszolásával nagyszerű ajándékokat nyerhetsz. 

Minden nap kisorsoljuk az előző napi nyertest és írásban (e-mailben) tájékoztatjuk a nyereményről. (A pénteki, szombati és a vasárnapi nyertest hétfőn sorsoljuk.) A 2023. december 7. utáni nyertesek esetében nem tudjuk garantálni az idei postázást, a december 20. után beérkezett válaszokat 2024. januárban dolgozzuk fel.

A játék szervezője: HiPP Kft. Értékesítési iroda, 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 32. , e-mail: info@hipp.hu 

Kérjük a kedves Szülőket, hogy pontosan töltsék ki az adatlapot, mert téves név és cím megadása esetén a nyereményeket nem áll módunkban újra postázni a nyerteseknek. 

A napi nyereménycsomag tartalma:

HiPP Babysanft babakozmetikum

HiPP Prémium gyümölcs

HiPPiS Gyümölcspép

HiPP Gabonás finomság

A nyertesek az összes, teljesen kitöltött és beküldött online űrlapból kerülnek kiválasztásra. A HiPP Kft. az összes, a napi kérdésre helyes választ adó résztvevő közül minden nap kisorsol 1 nyertest. A nyertest írásban (e-mailben) értesítjük. A nyereményt postai úton továbbítjuk Magyarországon található címre. A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket bármikor megváltoztassa. Jogi eljárás és a nyeremények készpénzben való kifizetése nem lehetséges. A nyereményjátékban csak nagykorú vehet részt.  A HiPP cégcsoport dolgozói és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban. Amennyiben a nyereményjátékot külsős partnerrel szervezték, a nyereményjátékban a partnercég dolgozói és azok közeli hozzátartozói sem vehetnek részt. A résztvevők adatait nem adjuk ki harmadik félnek és semmilyen más célra nem használjuk fel. A nyereményjáték lezárása után adatait 1 éven belül töröljük. 

A játékban résztvevők beleegyeznek, hogy a HiPP Kft. tárolja az adataikat a nyereményjátékban való részvétel céljából, valamint nyeremény esetén a vezetéknevük első betűjét és a keresztnevüket, valamint a helység (város, falu) nevét a HiPP weboldalon és / vagy a HiPP Magyarország Facebook oldalon nyilvánosságra hozzuk. 

Az adatvédelmi szabályzatáról az alábbi linkre kattintva olvashatsz: 

https://www.hipp.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/