Részvételi feltételek

A HiPP Babysanft kvízjátékban 7 kérdés helyes megválaszolásával nagyszerű ajándékokat nyerhet. 

A játék szervezője és a sorsolás helyszíne: HiPP Kft. Értékesítési iroda, 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 32., e-mail: info@hipp.hu, székhely: HiPP Termelő és Kereskedelmi Kft. 9167 Hanságliget, Hipp u. 1.

A 7 kérdésre helyes választ adó összes játékos közül egy játékost sorsolunk ki, aki HiPP Babysanft és Mamasanft termékeket tartalmazó ajándékcsomagot nyer. A pályázaton csak azok a játékosok vehetnek részt, akik a részvételhez, valamint az esetleges nyeremény eljuttatásához szükséges adatokat (név, lakcím, e-mail-cím, telefonszám) az online űrlapon hiánytalanul rögzítették és beküldték, valamint elfogadták a nyereményjáték részvételi feltételeit és az adatvédelmi nyilatkozatot. 

A következő sorsolás időpontja: 2023. 04. 03. A nyertest írásban (e-mail) és /vagy telefonon értesítjük. A nyertes írásos visszaigazolása után a nyereményt postai úton vagy futárral juttatjuk el a pályázat lezárulása utáni hetekben Magyarországon található postacímre. Kérjük a kedves szülőket, hogy pontosan töltsék ki az adatlapot, mert téves név és cím megadása esetén a nyereményeket nem áll módunkban újra postázni. 

A kvízjáték nyertese a nyereményt az alábbiak szerint veheti át: A HiPP Kft. a nyertest telefonon és/vagy e-mailben értesíti, melyben felszólítja a nyertest, hogy lépjen kapcsolatba a HiPP Kft.-vel az értesítést követő 3 héten belül, majd ha nem jelentkezik, ismételt felhívást kap. A nyertes köteles az ismételt értesítést követően haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül telefonon vagy e-mailben reagálni a HiPP Kft. felé. Amennyiben a nyertes ezt elmulasztja, úgy "nem elérhető"-nek minősül, és kizárásra kerül a játékból. Amennyiben a HiPP Kft. észleli, hogy a nyertes „nem elérhető” vagy bármilyen okból nem adható át részére a nyeremény, úgy pótnyertes kiválasztására kerül sor. Ha a nyertes bármely okból egyáltalán nem elérhető, továbbá, ha a megkeresésre nem reagál az első értesítéstől számított 3 héten belül vagy bármely okból nem veszi át a nyereményt az egyeztetett helyen, az egyeztetett időpontban, a továbbiakban nem jogosult a nyeremény átvételére, kártérítési igénnyel sem élhet.

A HiPP Kft. nem vállal felelősséget a kézbesítés során keletkezett károkért, valamint a nyeremény kiszállításának esetleges meghiúsulása miatt, amennyiben a nyertes játékos nem megfelelő (pontatlan vagy hamis) adatokat adott meg a játék során és / vagy nem elérhető a megadott címen és / vagy nem veszi át a nyereményt.

A HiPP Kft. fenntartja a jogot a nyeremények tetszőleges változtatására. Jogi eljárás és a nyeremények készpénzben való kifizetése, valamint azok tovább értékesítése nem lehetséges.  

A nyereményjátékban csak nagykorú vehet részt. A HiPP Kft. dolgozói és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban. Amennyiben a nyereményjátékot külsős partnerrel szervezték, a nyereményjátékban a partnercég dolgozói és azok közeli hozzátartozói sem vehetnek részt. A résztvevők adatait nem adjuk ki harmadik félnek és semmilyen más célra nem használjuk fel. A nyereményjáték lezárása után adatait 1 éven belül töröljük. 

A játékban résztvevők  beleegyeznek, hogy a HiPP Kft. tárolja az adataikat a nyereményjátékban való részvétel céljából, valamint nyeremény esetén a vezetéknevük kezdőbetűjét, a keresztnevüket és a lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket (csak a helység nevét) a hipp.hu weboldalon és / vagy a HiPP Magyarország Facebook oldalon nyilvánosságra hozza. 

Az adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linkre kattintva olvasható:

https://www.hipp.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/