HiPP BIO COMBIOTIK®

A biztonság a legfontosabb összetevőnk

Kipróbált formula. Bizonyítékokon alapuló fejlesztés.

Az anyatejjel végzett kutatásunk legújabb eredményei alapján a HiPP Kutatási és Fejlesztési Osztálya kifejlesztette a HiPP BIO COMBIOTIK® -ot, a tápszerek új generációját. A HiPP BIO COMBIOTIK® pre- és probiotikumokból álló szimbiotikus összetételével elősegíti a kiegyensúlyozott bélmikrobióta kialakulását1,2. Biztonságos és biológiailag hozzáférhető Metafolin®-t használtunk, amely megfelel az anyatejben található természetes folát formájának (5-MTHF). Optimális védelem a nem szoptatott babák számára.

HiPP BIO COMBIOTIK® termékek

Minden termékinformáció a HiPP BIO COMBIOTIK®-ról.

ÚJ: A legjobb védelmünk császármetszéssel született csecsemők számára

A pozitív bélmikrobióta különösen fontos a császármetszéssel született csecsemők számára.
A HiPP BIO COMBIOTIK® elősegíti a kiegyensúlyozott bélmikrobióta kialakulását.

HiPP BIO COMBIOTIK® Metafolin®-nal

Az anyatejben található természetes folsavforma! Az anyatejjel a csecsemő 5-MTHF-et, a folsav metabolikusan aktív formáját kapja. A következő logikus lépés az, hogy folsavforrást is adunk az anyatejhez hasonló tápszerekhez: HiPP COMBIOTIK® Metafolin®-nal – egy lépéssel közelebb a természet példájához.

HiPP BIO COMBIOTIK® koncepció

A HiPP BIO COMBIOTIK® L. fermentummal és prebiotikus GOS-szal elősegíti az egészséges bélmikrobióta kialakulását és különösen jól tolerálható. Metafolin®-nal, mely azonnal hasznosul és biztonságos.

Fontos tudnivalók

Tudjon meg mindent, amit a HiPP-termékekről és általában amit a tápszerekről tudnia kell. Weboldalunkon bemutatjuk tápszereink sajátosságait és megvitatjuk az új tudományos eredményeket.

Források:

1 Maldonado J et al. JPGN 2012; 54: 55–61.

2 Gil-Campos M et al. Pharmacol Res 2012; 65: 231–238.