Fontos tudnivalók

HiPP BIO COMBIOTIK® Metafolin®-nal

Az anyatejjel a csecsemő 5-MTHF-et, a folsav metabolikusan aktív formáját kapja. A következő logikus lépés, hogy folsavforrást is adjunk a tápszerekhez: HiPP COMBIOTIK® Metafolin®-nal – egy lépéssel közelebb a természet példájához.

Minden amit a EU tápszerszerrel kapcsolatos szabályozásáról tudni kell

Új tudományos bizonyítékok szükségessé tették a tápszerek összetételére vonatkozó meglévő szabályozás felülvizsgálatát. Mi változik?

A HiPP tápszerek különlegességei

Egyedülálló kombináció: csökkentett fehérjetartalom, szimbiotikus és BIO, HiPP más tápszerekhez képest; az anyatej mintájára kialakítva; a pre- és probiotikumok kombinált alkalmazásának előnyei

Tápszer az első évben

A szoptatás az első választás; a tápszer összetétele; különbségek: anyatej - tejszer - tehéntej és még sok más.

Anyatej-helyettesítő tápszer biztonságos elkészítése

Lépésről lépésre a kész tápszerhez. A por alakú anyatej-helyettesítő tápszerek csíramentesek, de nem sterilek. Ez azt jelenti, hogy nagyon csekély mennyiségben tartalmazhatnak kedvezőtlen csírákat. 

HiPP BIO pálmaolaj – megbízható és fenntartható termelésből

A pálmaolaj anyatej-helyettesítő tápszerekben való felhasználásának táplálkozási okai vannak, az anyatejéhez közeli zsírsavspektrum elérése érdekében A pálmaolaj egy nagyon fenntartható olaj is lehet, feltéve, hogy megbízható és BIO gazdálkodás keretei között állítják azt elő.

Ideálisan alacsony fehérjetartalom és jobb fehérjeminőség

HiPP COMBIOTIK® első anyatej-helyettesítő tápszer csökkentett fehérjetartalommal. Olvasson a korai fehérje hipotézisről és arról, hogyan lehet megelőzni a gyermekkori elhízást.

A bél mikrobiota – Az egészség fontos kulcsa

A szülés módjának és egyéb befolyásoló tényezőknek a hatása a koragyermekkori fejlődésre