Új felismerések a táplálékallergia megelőzésében a bélrendszer egészségének javításával
HiPP webinárium, 2022. január 18.
A nem fertőző betegségek közül az allergiás betegségek előfordulása jelentősen megnőtt az új évezredben. Különösen az élet első hónapjai meghatározóak, és szembetűnően fontos a gyermekorvosokkal, valamint más egészségügyi szakemberekkel való konzultáció ezen a területen. Ezen a HiPP webináriumon a szakértők nemzetközi kutatási együttműködések vadonatúj eredményeit mutatják be tápszerünkről és annak az allergia megelőzésében betöltött szerepéről.
Az összefoglalót letöltheti ide kattintva.
Egy hidrolizált csecsemőtápszer hipoallergén potenciálja és immunmodulációja
Prof. Dr. Rudolf Valenta
Bécs, Ausztria
Az egészséges bélgát elősegítése az allergia megelőzése érdekében
Dr. Marta Calatayud
Gent, Belgium
Bioaktív peptidek az emberi tejben és a csecsemőtápszerekben
Dr. Gabriela Grigorean
University of California, Davis, USA