Új felismerések a táplálékallergia megelőzésében a bélrendszer egészségének javításával

HiPP webinárium, 2022. január 18.

A nem fertőző betegségek közül az allergiás betegségek előfordulása jelentősen megnőtt az új évezredben. Különösen az élet első hónapjai meghatározóak, és szembetűnően fontos a gyermekorvosokkal, valamint más egészségügyi szakemberekkel való konzultáció ezen a területen. Ezen a HiPP webináriumon a szakértők nemzetközi kutatási együttműködések vadonatúj eredményeit mutatják be tápszerünkről és annak az allergia megelőzésében betöltött szerepéről.

Az összefoglalót letöltheti ide kattintva.


Egy hidrolizált csecsemőtápszer hipoallergén potenciálja és immunmodulációja

Prof. Dr. Rudolf Valenta

Bécs, Ausztria

Az egészséges bélgát elősegítése az allergia megelőzése érdekében

Dr. Marta Calatayud

Gent, Belgium

Bioaktív peptidek az emberi tejben és a csecsemőtápszerekben

Dr. Gabriela Grigorean

University of California, Davis, USA