Hozzátáplálás biominőségben: A PLUSZ minden HiPP termékben

Termékbiztonság

Minden termék egyedi minőségellenőrzési eredményekkel rendelkezik. A fedél szélén található szám lehetővé teszi, hogy minden egyes összetevő egészen az eredetéig visszavezethető legyen, például. bio sárgarépa esetén azonosítani tudjuk, pontosan melyik szántóföldről érkezett. 

Bio alapanyagok

Több mint 60 éve elkötelezettek vagyunk a biogazdálkodás mellett. Ez magában foglalja például a szántóföldek gondos kiválasztását, a kémiailag szintetizált permetezések mellőzését, a növények természetes védelmét és az állatok fajának megfelelő tartást.

A HiPP biominőség mindig meghaladta az Európai Bizottság Ökológiai gazdálkodásról szóló rendeletében lefektetett törvényi előírásokat. Ezért alkalmazzuk saját biologónkat.  

Omega-3

A HiPP termékek a legújabb táplálkozással kapcsolatos kutatási eredményeken alapulnak, például: Omega-3 zsírsavak bio repceolajból. Az alfa-linolénsav, egy Omega-3 zsírsav – hozzájárul az agy és az idegszövet fejlődéséhez. Repceolaj hozzáadása az ebéd menükhöz mérhető hatással van a csecsemő zsírsavellátására és javítja azt. A csecsemők plazmájában a hosszú láncú omega-3 zsírsavak (LCP) koncentrációja jelentősen megnőtt a repceolaj1 hatására.

A repceolajat a Német Gyermekétkeztetési Kutatóintézet ajánlja.

GMO-mentes*

Nincsenek genetikailag módosított összetevők a HiPP termékekben.

*az Európai Bizottság ökológiai gazdálkodásról szóló rendelete szerint.

(Oroszország esetében: Környezetvédelem. ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer.)


Forrás:

(1) Schwartz et al. Modification of dietary polyunsaturated fatty acids via complementary food enhances n-3 LCPUFA synthesis in healthy infants: a double blinded randomized controlled trial. Arch Dis Child 2009;94:876-882