Tanulmányok

Itt tájékozódhat a táplálással és a szoptatással kapcsolatos legújabb tudományos ajánlásokról és tanulmányok eredményeiről.

Gyermekek egészsége

Itt válogatott tanulmányokat talál a csecsemők és gyermekek egészségével kapcsolatos témákban.

Szoptatás és anyatej

Beszámolunk az anyatej és szoptatás témakörében készült tanulmányokról, valamint a HiPP, anyatejjel kapcsolatos kutatásairól.

 

Tápszerekkel kapcsolatos kutatások

Itt a csecsemőtáplálással (anyatej-helyettesítő tápszerekkel) kapcsolatos aktuális tanulmányokat talál.

HiPP tápszerkutatások

Ebben a menüpontban a HiPP, tápszerekkel kapcsolatos kutatásokat mutatjuk be. Átfogó tájékoztatást kaphat a tápszerekkel foglalkozó kutatásainkról.

Csecsemőtáplálás

Megtalálja a csecsemőtáplálással kapcsolatos aktuális ajánlások gyűjteményét, valamint a csecsemő első életévében a táplálkozás jellemzőit vizsgáló tanulmányokat, illetve a legfontosabb információkat a hozzátáplálásról. 

Várandósság és szülés

Ebben a részben a várandósság alatti tápanyagellátás témakörében gyűjtöttünk össze új ismereteket - a jó tápanyagellátás elengedhetetlen a baba egészséges fejlődése érdekében.

Biominőség és egészség

Milyen egészségügyi előnyei vannak a bioélelmiszerek fogyasztásának? Hogyan hatnak szervezetünkre a hagyományos módon termesztett élelmiszerekből származó nitrátok, nehézfémek vagy kémiailag szintetizált növényvédő szerek?