HiPP BIO sárgarépa termesztés
HiPP BIO sárgarépa termesztés
A HiPP BIO sárgarépa termesztésénél a legfontosabb tényező az egészséges és termékeny talaj. A HiPP szakértői által speciálisan kiválasztott vetőmagok ideálisak a kijelölt talajhoz, valamint nem részesülnek vegyszeres kezelésekben, sem génmódosításban. A HiPP földjein csak 6-7 évente termesztenek biorépát, mivel csak így tartható egészségesen a talaj és a növények. Eközben gazdáink gabonát, burgonyát vagy lóherét termesztenek. A gyomokat hagyományos módon, például kézzel irtjuk. Ezzel jelentősen hozzájárulunk környezetünk védelméhez.
Mielőtt a kézzel szedett sárgarépáinkat "HiPP BIO sárgarépának" nevezhetnénk, saját laboratóriumunkban kompromisszumok nélküli vizsgálatoknak vetjük alá, amelyek során több mint 1200 lehetséges szermaradékot keresünk. Ez jóval több, mint amit a törvény előír. Saját HiPP "Dulcis" fajtánk különösen enyhe ízvilágú, ezért kifejezetten ideális a babák érzékeny ízlelőbimbói számára.