Skip to main content
6 hónapos kortól

Bio Spagetti paradicsomszószban, borsóval és borsófehérjével

A HiPP több, mint BIO

A HiPP BIO logó garancia a legmagasabb minőségre és felülmúlja az EU jogszabályi előírásait.

Omega-3 (ALA) zsírsavval

HiPP Bio Spagetti paradicsomszószban, borsóval és borsófehérjével komplett főétkezést biztosít a 6. hónaptól kezdve, tisztán növényi alapanyagokból és a legmagasabb HiPP biominőségben.

  • 100% növényi alapú
  • bioborsóból származó értékes fehérjékkel
  • hozzáadott só nélkül
  • finoman pürésítve – az apró darabos ételekre való zökkenőmentes áttéréshez
  • Alfa-linolénsav* (omega-3 zsírsav), amely fontos az agy és az idegsejtek fejlődéséhez
  • vegán receptúra alapján
  • aromák, tartósítószerek** és színezékek nélkül**

HiPP EU vásárlási útmutató
*0,17g/100g / 0,32g/190g 
**törvényi előírás alapján

Kiszerelés 190 g
Ajánlott napszak ebéd
Fő összetevők sárgarépa, borsó, paradicsom, tészta
További információ Összetevők, tápérték és egyéb információk PDF-ben

Cikkszám: DA60500

Várjuk az értékelést!

Bio Spagetti paradicsomszószban, borsóval és borsófehérjével

Van kérdése a termékkel kapcsolatban?

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Kapcsolat

További termékek ebben a termékcsoportban