
6 hónapos kortól
Bio Spagetti paradicsomszószban, borsóval és borsófehérjével
A HiPP több, mint BIO

A HiPP BIO logó garancia a legmagasabb minőségre és felülmúlja az EU jogszabályi előírásait.
Omega-3 (ALA) zsírsavval
HiPP Bio Spagetti paradicsomszószban, borsóval és borsófehérjével komplett főétkezést biztosít a 6. hónaptól kezdve, tisztán növényi alapanyagokból és a legmagasabb HiPP biominőségben.
- 100% növényi alapú
- bioborsóból származó értékes fehérjékkel
- hozzáadott só nélkül
- finoman pürésítve – az apró darabos ételekre való zökkenőmentes áttéréshez
- Alfa-linolénsav* (omega-3 zsírsav), amely fontos az agy és az idegsejtek fejlődéséhez
- vegán receptúra alapján
- aromák, tartósítószerek** és színezékek nélkül**
HiPP EU vásárlási útmutató
*0,17g/100g / 0,32g/190g
**törvényi előírás alapján
Kiszerelés | 190 g |
---|---|
Ajánlott napszak | ebéd |
Fő összetevők | sárgarépa, borsó, paradicsom, tészta |
További információ | Összetevők, tápérték és egyéb információk PDF-ben |
Cikkszám: DA60500