Miért ajánlott a HiPP COMBIOTIK Tejalapú Gyermekital a kisgyermekeknek?

A kalcium a csontok és a fogak építőeleme, ezért a tej és a tejtermékek fontos részét képezik a kisgyermekek kiegyensúlyozott táplálkozásának.

A D-vitamin nemcsak a csontfejlődésben játszik fontos szerepet, hanem támogatja az immunrendszer működését is. A napsugárzás a D-vitamin legegyszerűbb és legtermészetesebb forrása, de az őszi-téli időszakban a kevés napfény miatt pótolni kell a szervezet számára nélkülözhetetlen D-vitamint. A szükséges D-vitamin-bevitelt D-vitamin-tartalmú készítménnyel és D-vitaminban gazdag táplálékkal lehet biztosítani. 

A HiPP COMBIOTIK Tejalapú Gyermek- és Junioritalok a kalcium és a D-vitamin mellett számos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaznak. A vas és a jód hozzájárul a kicsik szellemi fejlődéséhez. A természetes tejsavkultúra és az élelmi rostok kombinációja támogatja az egészséges bélflóra kialakulását és fenntartását, amelynek jelentős szerepe van az immunrendszer fejlődésében és a fertőzések elleni küzdelemben. A tejsavkultúra megóvása érdekében fontos, hogy az elkészítés során a felforralt vizet kb. 40-50 ˚C-ra le kell lehűteni.  

1 éves kor után is az anyatej a legjobb tejalapú táplálék a kicsiknek. Anyatej hiányában a HiPP COMBIOTIK Tejalapú Gyermek- és Junioritalok rendszeres fogyasztása a változatos táplálás részeként hozzájárul az 1-2 éves korú kisgyermekek egészséges fejlődéséhez. A fogyasztásra kész tejalapú italt itatópohárból vagy pohárból kínálja! 

A kisgyermek táplálásával kapcsolatban gyermekorvos, védőnő és dietetikus szakembereink készséggel állnak a szülők rendelkezésére Kapcsolat menüpont alatt. 

Tesztelje tudását! Játsszon velünk és nyerjen!