• HiPP Natal Étrend-kiegészítő Várandósoknak és Szoptató Kismamáknak

Fogyasztása már a várandósság kezdete előtt, a várandósság és a szoptatás teljes időtartama alatt javasolt.

  • HiPP Natal Étrend-kiegészítő várandósoknak és szoptató kismamáknak (3x200 ml)

  • HiPP Natal Étrend-kiegészítő várandósoknak és szoptató kismamáknak (1x200 ml)

A várandós és a szoptató anyukák vitamin- és ásványianyag-szükséglete megnő. A HiPP Natal étrend-kiegészítő fogyasztása hozzájárul a várandósság és a szoptatás alatt fellépő többletszükséglet fedezéséhez. 


Az édesanya szervezete az első naptól kezdve az élet forrása a magzat számára. Az egészséges táplálkozásnak ezért nagyon fontos szerepe van a terhesség előtt és alatt, valamint a szoptatás ideje alatt a babák egészséges fejlődésének érdekében. Még a tudatos táplálkozással sem egyszerű bizonyos tápanyagokból megfelelő mennyiséget a szervezetbe juttatni. Ezért javasolt naponta az étrend-kiegészítő fogyasztása, amely kifejezetten az anya és a gyermek szükségleteinek fedezéséhez járul hozzá. 

A HiPP Natal gyümölcsalapú, folyékony étrend-kiegészítő fogyasztása már a várandósság kezdete előtt, a várandósság és a szoptatás teljes időtartama alatt ajánlott. 

A folsav, jód, vas és D-vitamin mellett további vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek a változatos táplálkozás mellett hozzájárulnak a magzat egészséges fejlődéséhez. 

Használati útmutató

Naponta 1 mérőpohár (20 ml) HiPP Natal fogyasztása javasolt. Használat előtt felrázandó. A napi ajánlott mennyiséget kérjük, ne lépje túl.