Menü

Bőrápolás

Bőrápoló krémek

A babának az első naptól kezdve szüksége van az édesanyja szeretetére, gondoskodására. Az első hónapokban a bőr a baba legfontosabb érzékszerve: az újszülött érzékenyen reagál a hőmérsékleti változásokra, a nedvességre és az érintésre, ezért nagyon fontos számára az édesanyja közelsége. Babaápolás közben is értékes perceket tölthet gyermekével.
A HiPP Babysanft bőrápoló krémek  gyengéden ápolják a kicsik és a nagyok bőrét. 

Mikor és milyen gyakran krémezzem be a babát?

A baba arcát és kezét naponta többször is be lehet krémezni. Krémezze be alaposan gyermeke egész testét fürdetés után. A HiPP Babysanft Babakrém ápolja az érzékeny és a száraz bőrt, könnyen felszívódik.  

Mi az atópiás dermatitisz?

Az atópiás dermatitisz a leggyakrabban előforduló bőrbetegség gyermekkorban. A betegség nem fertőző, lehet állandó vagy időszakosan visszatérő. Az atópiás dermatitisz tünetei a nagyon száraz, viszkető bőr, amely sokszor kipirosodik és bereped. A jó hír az, hogy a legtöbb gyermeknél az atópiás dermatitisz csak enyhe tünetekkel jelentkezik, amelyet „érzékeny, száraz bőrnek” nevezünk. Ez esetben alapvető kezelésként a bőr értékes alapanyagokat tartalmazó, elsősorban hidratáló termékekkel való rendszeres ápolása elengedhetetlen. Enyhe atópiás dermatitisz vagy atópiás dermatitiszre hajlamos bőr esetén nem feltétlenül szükséges a speciális, kifejezetten az atópiás dermatitiszre kifejlesztett gyógyszertári készítményeket alkalmazni, sok esetben elegendő, ha a kereskedelmi forgalomban is kapható, megfelelő termékeket választunk. Olyan bőrgyógyászatilag tesztelt termékek használata javasolt, amelyek nem tartalmaznak allergizáló összetevőket. Kérjük, kérdezze meg gyermekorvosa, bőrgyógyásza véleményét. 

A HiPP Babysanft babakozmetikumok néhány termékét bőrtolerancia szempontjából klinikailag tesztelték, ennek megfelelően nemcsak az egészséges bőr, hanem a rendkívül érzékeny és az atópiás dermatitiszre hajlamos bőr napi ápolásához is megfelelő a HiPP Babysanft Ultra szenzitív törlőkendő, a Fürdetőkrém, az Ápoló fürdető és a Mosakodógél