HiPP BIO

BIO – nagyszerű választás gyermeke táplálásához

A babák szervezete rendkívül érzékeny, éppen ezért egészséges ételre van szükségük, amely ízletes és nem tartalmaz káros összetevőket. A HiPP több, mint 60 éve kínál kiváló minőségű biobébiételeket. A termőföldet gondosan választjuk ki, a vetőmag kezeletlen, a gyümölcsök és a zöldségek sokáig érnek, hogy ízletesek legyenek. A HiPP menükben biohúst használunk fel. 

260 ellenőrzés biztosítja termékeink minőségét

Még szigorúbb, még pontosabb, még megbízhatóbb: a szülők teljes mértékben megbízhatnak a HiPP BIO logóban. Termékenként több, mint 260 vizsgálatot végzünk (beleértve a független vizsgálatokat is) annak érdekében, hogy termékeink biztonságosságát garantálni tudjuk. Ezzel a HiPP követelményrendszere szigorúbb, mint a nemzetközi bioelőírások. Ez érvényes a gabonától a borsóig, a tejtől az almáig. A HiPP szakemberek szorosan együttműködnek a gazdákkal már a talaj és a vetőmagok kiválasztásánál, továbbá a termesztésnél, valamint a betakarításnál is. Sőt egészen a beszállításig: csak akkor lehet feldolgozni a nyersanyagokat, ha a laborvizsgálatok eredménye szerint a minőségük kifogástalan. Ennek eredményeképpen kiváló minőségű biobébiételek készülnek, amelyeket szermaradványokra szigorúan ellenőriznek.

"Ezért magam kezeskedem." - Claus Hipp a biologón a nevével kezeskedik a termékek minőségéért és a szigorú ellenőrzések által gondoskodik arról, hogy a szülők bizalmát maradéktalanul elnyerje.