Gyártás és minőségellenőrzés

Termékeink gyártása során válogatott összetevőket használunk fel, ezen felül számos minőségi ellenőrzést is végzünk.  

Több, mint 260 ellenőrzés

Minden termék több, mint 260 ellenőrzésből álló minőségbiztosítási rendszeren megy keresztül, a talajvizsgálattól kezdve az alapanyag-vizsgálaton keresztül a késztermék teszteléséig. Miután a gazdálkodóink leszüretelik és beszállítják a gyümölcsöket és a zöldségeket, az alapanyagokat széleskörűen megvizsgáljuk. Csak azokat a nyersanyagokat használjuk fel, amelyek az előzetesen vett minták alapján megfelelnek a vizsgálati határértékeknek. 

A HiPP laboratóriuma Európa legjobbjai között

Laborunk technikai berendezése több, mint 1000 féle lehetséges szermaradványt képes kiszűrni, méghozzá olyan kis mennyiségben is, mint például egy csipet só egy 25 méteres úszómedencében.