Céginfó Hipp International Kapcsolat Impresszum

Tudta-e?

Ismertetők

Gyümölcsvarázs

Gyümölcsvarázs

Újdonság a HiPP Gyümölcsvarázs termékcsalád, amely 100%-ban BIO gyümölcsöket tartalmaz gyermekbarát tasakban. A hozzáadott cukor nélkül készült gyümölcspépekkel változatosabbá teheti a kicsik és a nagyok táplálását. 4-6 hónapos kortól desszertként, tejpéphez keverve, tízóraira vagy uzsonnára fogyasztható.
A termékcsalád tagjai egy kivétellel gluténmentesek.
4 hónapos kortól: Eper-banán almában, Alma-körte-banán, Banán-körte-mangó.
6 hónapos kortól: Szilva-feketeribizli körtében, Körte-banán-kiwi, Alma-banán-málna teljes kiőrlésű gabonával (glutént tartalmaz)

Omega-3

A prebiotikumról és a probiotikumról

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail: info@hipp.hu

Születésnap

20 éves jubileumát ünnepelte a HiPP Magyarországon


Szeptemberben ünnepelte 20. születésnapját a magyarországi cég, az ünnepségen többek között jelen volt Prof. Dr. Claus Hipp tulajdonos is.

A biogazdálkodás gondolata több, mint fél évszázaddal ezelőtt született: 1956-ban fogott bele a cégalapító Georg Hipp a biotermesztésbe és alakította át a családi gazdaságot ökológiai elvek alapján, a svájci Dr. Hans Müllerrel, aki a svájci biomezőgazdaság atyja volt, ismertette és népszerűsítette a biogazdálkodás előnyeit, valamint hálózatot szervezett az ilyen típusú gazdálkodókból. Prof. Dr. Claus Hipp 1968 óta ügyvezető tulajdonosként irányítja a HiPP cégcsoportot, és a termékekért "saját maga kezeskedik". A HiPP cég tulajdonosai a magyarországi rendszerváltás után hozták meg döntésüket, hogy a németországi és az ausztriai gyártó üzem mellett a közép- és kelet- európai piacok ellátására Magyarországon létesítenek egy feldolgozó üzemet.Az üveges bébiételek gyártása 1995 szeptemberében kezdődött meg a hanságligeti üzemben, főzelékek, hústartalmú ételek, valamint gyümölcspépek gyártásával.

Már a kezdetektől fontos volt, hogy bioalapanyagok felhasználásával finom, egészséges bébiételeket gyártsanak, amelyek kiváló minőségűek és harmóniában vannak a természettel.

20 évvel ezelőtt Magyarországon kevesen képviselték ezt a gondolkodást, cégfilozófiát, amelyben a HiPP úttörő szerepet vállalt.

Dr. Bódi Csaba ügyvezető igazgató ünnepi beszédében így emlékezett vissza: "5-6 év múlva jött el az az érzés, amikor már 30 milliós gyártásnál tartottunk, hogy na, ez az üzem ennél többet biztos, hogy nem tud gyártani… Most ebben az évben több, mint 90 millió darabot gyártunk."

A gyermekek iránti felelősségérzettől motiválva a HiPP Kft. garantálja a vásárlóinak a szigorúan ellenőrzött bioalapanyagokból, a legnagyobb gondossággal készített, magas minőségű HiPP bébiételeket. A nyersanyag beérkezésétől a késztermékig több száz szigorú analízis és ellenőrzés biztosítja a termékek állandó minőségét és maximális megbízhatóságát. A termelés során nem használnak szintetikus vegyszereket, műtrágyákat.

A cég Magyarországon is támogatja a biotermelés növekedését. 2014-ben több mint 7.000 tonna ökológiai gazdálkodásból származó nyersanyagot dolgozott fel a hanságligeti üzem, ezzel nagyban hozzájárult az ipari mennyiségű alapanyagot előállító biogazdaságok kialakulásához.

A HiPP Kft. a hazai piacon kívül több, mint 40 ország vásárlói részére gyárt és exportál bébiételt, ezzel jelentősen hozzájárulva a magyar mezőgazdasági export árbevételeihez, valamint a biotermékek ismertségének növeléséhez.